Leesett a rajongók álla – Tóth Gabi új szerelme egy tanár

Hírek Admin Friday 13th September 2024

Tóth Gabi élete mostanában igencsak pezsgő, és az énekesnő nemcsak szakmai sikereiről, hanem személyes boldogságáról is egyre többet oszt meg a rajongóival.

Az utóbbi időben gyakran látható párja, Papp Máté Bence oldalán, és most egy újabb eseményről számoltak be, ami a szerelem és a közös élmények jegyében zajlott.

A Bors napilapnak küldött olvasói levélből derült ki, hogy Papp Máté Bence, a Fricska együttes alapítója és a Baár–Madas Református Gimnázium tanára, egy II. kerületi gimnázium diákseregével jelent meg egy buliban Tóth Gabi oldalán. Az énekesnő és a szépfiú tanár egy közös produkcióval is színpadra álltak nemrégiben a Sztárban sztár leszek című műsorban.

Papp Máté Bence tanárként is elismert, és a Baár–Madas Református Gimnáziumban néptáncot tanít a diáklányoknak. Az iskola honlapján szereplő információk szerint már 2014-ben is itt tanított, és számos különböző programban vett részt az évek során.

Az év elején például cserediákokat vezetett körbe az ország nevezetes helyszínein, majd néptáncbemutatót tartott a tanár úr irányításával.

Az iskola gimnáziumi szekciójában mostanában zajlott a szalagavató bál, ahol hagyományosan részt vesznek a tanárok is egy tanártánccal. Ebben az eseményben természetesen Papp Máté Bence sem hiányozhatott, és az estét követően a Fricska alapítójaként ismert sztár és szerelme, Tóth Gabi, együtt vették részt az after partyn, ahol a diáklányokkal együtt buliztak.

Az iskolának köszönhetően a hangulatos estéről készült fotók a közösségi oldalukra kerültek fel, így az esemény örömeit a rajongók is megoszthatják és részesei lehetnek a pár boldog pillanatainak. A szerelem és a művészet találkozása ezen az estén újabb fejezetét nyitotta meg Tóth Gabi és Papp Máté Bence életében.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/leesett-a-rajongok-alla-toth-gabi-uj-szerelme-egy-tanar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *