Krausz Gábor érzelmei az egekbe szöktek és végre kimondta, amire mindenki várt

Hírek Admin Friday 13th September 2024

A hétvége után Krausz Gábor egy rendkívül megható és érzelmekkel teli bejegyzést osztott meg. Sokan drukkolnak Gábornak és társának a Dancing with the Stars műsorban, és többen már azt várják, hogy mikor jelenti be a híres séf, hogy ő és Anna egy párt alkotnak.

Egyelőre azonban csak sejtelmes fotók és bejegyzések maradnak, mint ez is:

Az élő show-ban ismét lenyűgöző események zajlottak, melyek a közösségi médiában is folytatódást nyertek.

Szombaton újra megrendezésre került a Dancing with The Stars sorozat következő adása, amit élőben csodálhattunk meg a tévéképernyőn, és sokan a stúdióban is izgultak a versenyzőkért, kedvenceikért. Az új adás számos emlékezetes pillanatot hozott, válaszokat kaptunk sok kérdésünkre, és talán újabbak is felmerültek, hiszen a show során néhány táncospáros egymáshoz való viszonya még közelebb hozta őket a közönséghez.

Több héttel ezelőtt kezdődött a találgatás Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításáról, és sokan beszélnek arról, hogy mennyire erős a kémia Krausz Gábor és Mikes Anna között, amiért sok rajongójuk is van. Nem meglepő, hogy ismét sokan szavaztak rájuk, így továbbjutottak a versenyben.

Az adásban az elődöntőbe jutás volt a tét, és a sztárok nem spóroltak a látványos produkciókkal. A műsor minőségét ezek az előadások emelték.

A MŰSOR KÜLÖNLEGESSÉGE AZ VOLT, HOGY A PÁROSOKHOZ PLUSZ TÁRSAT RENDELTEK, ÍGY MÉG LENYŰGÖZŐBB PRODUKCIÓT KELLETT BEMUTATNIUK. Például Krausz Gábor és Mikes Anna mellé Stana Alexandra csatlakozott, és Radics Gigi és Baranya Dávid mellé Bődi Dénes érkezett. A nézők szerint az este legérzékibb előadását Marics Peti és Stana Alexandra nyújtotta.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *