MOST ÉRKEZETT! Borzalmas tragédia rázta meg az országot! Három gyerekével együtt halt meg az ismert színész

Hírek Admin Saturday 14th September 2024

Borzalmas tragédia rázta meg az országot! Három gyerekével együtt halt meg az ismert színész! A színész és három gyermeke tragikus autóbalesetben vesztették életüket.

A Marvel-filmek az egyik legnagyobb névnek számított Hollywoodban, és olyan kasszasikerekben játszott, mint a Fekete Párduc és a Bosszúállók. Taraja Ramses és három gyermeke október 31-én, Atlanta közelében szenvedett halálos kimenetelű autóbalesetet.

A kaszkadőrt a Marvel-filmekből ismerhetjük, de a Halálos iramban és az Éhezők viadala filmekben is feltűnt. Hatból négyen nem élték túl. A 41 éves férfi a Georgia állambeli Dekalb megyében autójával egy út szélén álló, lerobbant nyerges vontatóba csapódott. A családi autóban öt gyermeke utazott vele – közülük két lánya a helyszínen életét vesztette, fia pedig a kórházban halt bele a sérüléseibe.

„A baleset október 31-én 23 óra 45 perc körül történt a 20-as úton, DeKalb megyében, a várostól keletre” – olvasható a The New York Times cikkében. A kaszkadőr egy Ford F-150-es teherautót vezetett az autópályán. Miközben a Wesley Chapel Road-ra hajtott ki, „egy nyerges vontatónak ütközött – áll a a DeKalb Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében, hozzátéve, hogy az okot még vizsgálják.

A legkisebb gyermek még csak két hónapos volt Taraja Ramsess lánya, Sundari mindössze 13 éves, fia, Kisasi 10 éves, és újszülött kislánya, Fuji Bo nyolc hetes volt. A színész két másik gyermeke – akik szintén az autóban ültek – túlélték a balesetet, de állapotukról friss hír azóta nem érkezett.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *