FEJFÁJÁSRA PANASZKODOTT, MAJD TRAGIKUS HIRTELENSÉGGEL MEGHALT A GYÖNYÖRŰ FIATAL LÁNY

Hírek Admin Thursday 12th September 2024

Az édesanya nem tudja feldolgozni lánya halálát. A 25 éves Hanna kórházba került azután, hogy hirtelen rosszul lett.

Úgy tudni, hogy a barátaival biciklizett, amikor erős fejfájásra kezdett panaszkodni és hányt is, így végül kórházba szállították. Az orvosok először azt hitték, hogy alkoholt vagy drogot fogyasztott, mert zavartnak tűnt és el is aludt a kórházban.

A vizsgálatok kimutatták, hogy a lány nem ivott, és nem is szedett be semmit, így arra kezdtek gyanakodni, hogy hőgutát kapott a tavaly nyári nagy melegben és kiszáradt. Vizet adtak neki, de állapota egyre csak romlott, és nem tudták, mi a gond, míg végül nem lélegzett tovább és újraéleszteni sem lehetett.

Gaia anyja most nyilvánosság elé állt, mivel úgy véli, hogy lánya nem részesült megfelelő ellátásban, pedig megvolt az esély a megmentésére.

„Úgy gondolom, hogy megfelelő kezelések mellett nem halt volna meg. Elvették tőlem a lányomat” – magyarázta a nő. „Hogyan lehet az, hogy egy egészséges, fiatal nő meghal a kórházban, mert senki sem tudja, mi a baja?” – teszi fel a kérdést az anya, aki szerint lányát nem elég alaposan vizsgálták ki.

Az orvosok most úgy vélik, hogy Gaiának agyödémája volt, ami az agyban felgyülemlő folyadék miatt az agy megduzzadását okozza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *